MIRSK værdsætter en tæt og åben relation med medierne. Vi fokuserer altid på at give hurtige og kompetente svar på henvendelser udefra.

I MIRSK besidder vi store kompetencer indenfor taleteknologiske spørgsmål og problemstillinger. Denne kompetence betyder, at MIRSK har ekspertstatus indenfor stort set alle områder, der vedrører taleteknologi, hvad enten det er teknologi, anvendelse eller marked.

Denne ekspertstatus kan bruges af medier, politikere og andre til at indhente oplysninger og til at få kommentarer til diverse sager, der vedrører eller omhandler taleteknologi. Du er altid velkommen til at kontakte vores presseafdeling for mere information.

Speech Recognition

TALEGENKENDELSE

MIRSK Talegenkendelse™ er en tidsbesparende teknologi, som kan reducere tid og ressourcer til indtastning i forbindelse med skrive- og dokumentationsopgaver. Teknologien anvendes af offentlige medarbejdere, til at imødekomme de stigende dokumentationskrav. Helt konkret, gør talegenkendelse det muligt for medarbejdere at indtale tekst til et it-system i stedet for at anvende tastatur til indskrivning. Teknologien trækker på det faktum, at vi taler hurtigere, end vi skriver og kan dermed effektivisere administrative arbejdsgange med 25-30 procent.

Besøg MIRSK Talegenkendelse™ siden

Digital Dictation

DIGITAL DIKTERING

MIRSK Suite™ er en digital dikteringsløsning. MIRSK Suite™ er den mest anvendte dikteringsløsning i hospital sektoren, hvor den benyttes af 26.000 læger, sygeplejersker og sekretærer i tre af Danmarks fem regioner. Implementeringen af MIRSK Suite™ har betydet, at regionshospitalerne er skiftet fra analoge diktater til digitale diktater. Dette skift har bidraget til en vital ressourceforbedring på både læge- og sekretærsiden. Forbedringen er opstået som et resultat af, at processen med at hente og aflevere bånd er blevet digitaliseret. Samtidig mindsker den digitale lydkvalitet behovet for afklaringen af diktaternes indhold.

Besøg MIRSK Suite™ siden

– MIRSK ProDictation™
MIRSK ProDictation™ er en simpel og brugervenlig dikteringsløsning, der er drevet af nogle af markedets nyeste teknologier. Løsningen giver brugeren mulighed for at foretage professionelle dikteringer udelukkende ved hjælp af en Smartphone. Dikteringerne uploades til den online afskrivningsplatform www.prodictation.com, så snart brugerens Smartphone har forbindelse til internettet. Fra www.prodictation.com kan brugeren selv eller en kollega straks tilgå diktatet og foretage en afskrivning.

Besøg MIRSK ProDictation™ siden

MIRSK er en dansk IT-virksomhed med hovedkvarter i København. Virksomheden blev etableret i 2004 af den nuværende direktør Kevin Yunai. MIRSK er danmarks eneste producent af digital diktering og talegenkendelse. 26.000 læger, sekretærer og sygeplejersker fordelt på tre af landets fem regioner bruger MIRSKs digitale dikteringsløsning. I foråret 2015 trådte MIRSKs ind på det kommunale marked med virksomhedens andet kerneprodukt talegenekendelse, der har været under udvikling siden 2008.