Region Nordjylland valgte at implementere MIRSK Suite™ på én gang til alle brugere – en såkaldt “Big Bang”-implementering.

REGION NORDJYLLAND

Region Nordjyllands hovedopgave er det nordjyske sundhedsvæsen. Regionen har desuden et overordnet ansvar for den regionale udvikling og tager sig også af specialiserede opgaver på det sociale område og i forhold til handicappede børn og voksne.

I relation til et udbud i 2009, vandt MIRSK retten til at levere løsninger til Region Nordjylland. Regionen valgte derpå selv at varetage implementering og drift af den samlede løsning.

Alle de pågældende institutioner, der tilhører Region Nordjylland – fx. Aalborg Universitetshospital, Sygehus Vendsyssel, Sygehus Thy-Mors, Psykiatrien – valgte alle at blive implementeret på samme tidspunkt. En såkaldt ”Big Bang”-implementering, hvor man på 1 år gik fra 0 brugere til små 10.000 brugere.

Regionen har, udover den komplette dikteringsløsning MIRSK Suite™, også fået:

– En integration til ”Single Sign-On” så brugerne automatisk logger sig på MIRSK, når de tænder deres computere.
– En trådløs diktafonsløsning til nogle af de regionale brugere som er meget på farten.
– En teledikteringsløsning der gør, at brugere, via deres fastnet, kan ringe op til et nummer og lave deres diktat.

Region Nordjylland valgte fra start af også en Citrex-løsning, uafhængigt af MIRSK, men som MIRSK, på bedste vis, har lavet en integration til.

På det seneste har regionen desuden indgået i et pilotprojekt-samarbejde om talegenkendelse (tale-til-tekst) med MIRSK.