Herlev Hospital ønskede at gøre brug af ressourcer på Bornholms Hospital til afskrivning af diktater.

HERLEV HOSPITAL

Herlev var et af de allerførste hospitaler, som ønskede at gøre brug af digital diktering.

Der var stor interesse for projektet, da man ønskede at gøre brug af ressourcer på Bornholms Hospital til afskrivning af diktater. Dette skyldes, at de på Born-holms Hospital i perioden havde frie ressourcer, som kunne benyttes til at afvikle store arbejdsbyrder på Herlev.

Urologisk afdeling blev valgt som pilotafdeling på Herlev Hospital. De skulle teste den digitale dikteringsløsning og i samme omgang teste funktioner samt vurdere effekten på forbedringer af arbejds-gangene. Resultatet skulle afgøre den kurs hospitalet ville tage i forhold til den videre implementering af digital diktering.

Efter pilotperioden fik vi hos MIRSK relevant og konstruktiv kritik af løsningen, som vi har kunnet bruge til at udvikle og forbedre vores samlede løsning. Dog var afdelingen så begejstret for MIRSK Suite™, at Herlev Hospital besluttede at udrulle digital diktering på hele hospitalet. Herlev blev i 2009 fuldstændigt implementeret med den digitale dikteringsløsning MIRSK Suite™.

Hospitalet kan i dag arbejde sammen med flere hospitaler end blot Bornholms Hospital. Dette skyldes, at MIRSK Suite™ er så fleksible, at man nemt og hurtigt kan åbne og lukke adgange til flere hospitaler, som ligeledes anvender MIRSK Suite™ på tværs af hospitaler, kommuner, regioner og endda lande.