Bispebjerg Hospital er endnu et hospital i Region Hovedstaden, som kunne se en fordel i at anvende MIRSKs avancerede digitale dikteringsløsninger – MIRSK Suite™.

BISPEBJERG HOSPITAL
Bispebjerg Hospital er et af Region Hovedstadens fire akuthospitaler og betjener her 416.000 borgere i København og Frederiksbergs Kommuner.

Hospitalet er et universitetshospital og er akkrediteret efter de internationale standarder og Den Danske Kvalitetsmodel.

Ligesom Amager Hospital fravalgte Bispebjerg Hospital at starte med en MIRSK-pilotafdeling. De forskellige hospitaler i Region Hovedstaden holder jævnligt kontakt med hinanden, hvilket gør dem i stand til at opdatere hinanden omkring en lang række projekter.

Derfor kunne Bispebjerg trække på erfaringer fra andre hospitaler, der har gjort brug af pilotforløb, som f.eks. Glostrup- og Herlev Hospital.

Bispebjerg besluttede at implementere den digitale dikteringsløsning MIRSK Suite™ i starten af december 2008 og valgte, grundet sekretærmangel, at indgå et tværgående samarbejde med Bornholms Hospital om at outsource dele af diktat-afskrivningen til Rønne. Et samarbejde, der blev muliggjort ved implementeringen af MIRSK Suite™.

På trods af at hospitalet har valgt at styre det meste af forløbet selv, har de formået at få implementeret løsningen meget hurtigt.

Ud over MIRSK Suite™ også udviklet en Citrix-integration i et tæt samarbejde med Bispebjerg Hospital.