Efter en lang og konstruktiv dialog besluttede KABS at implementere MIRSK Suite™. Den digitale dikteringsløsning har givet en langt mere effektiv arbejdsgang.

KABS

Københavns Amts Behandlingscenter for Stofbrugere, KABS, blev dannet i september 2001. I dag er KABS en virksomhed under Glostrup kommune/Glostrup Hospital som følge af kommunalreformen, men leverer stadig behandling til mere end 15 kommuner i Storkøbenhavn.

MIRSK havde været længe i dialog med KABS, da mange af behandlerne også arbejder på andre hospitaler i Region Hovedstaden, hvor MIRSK Suite™ allerede er implementeret. Det var derfor oplagt, at KABS også fik MIRSK Suite™, så man kunne opnå en større effektivitet.

MIRSK har lavet en hosted-aftale med KABS – hvor de bruger MIRSKs servere, og hvor de har fået installeret MIRSK Suite™ direkte på KABS´ egne computere. Herfra kan de nemt få tilgang til dikteringsløsningen fra arbejdspladsen eller hjemmet.

KABS er efterfølgende blevet rigtig glade for MIRSK Suite™. Med denne løsning kan KABS lave flere diktater i løbet af en dag – sekretærerne har et struktureret overblik, og behandlerne har en lettere arbejdsgang ved at benytte MIRSK Suite™ frem for den tidligere løsning med analoge bånd.