Stig Jørgensens praksis fik i 2010 implementeret MIRSK Talegenkendelse™. I en travl praksis betyder dette flere timers besparelse pr. dag.

SPECIALLÆGE STIG JØRGENSEN

Speciallæge Stig Jørgensen har på et tidligt tidspunkt forsøgt sig med talegenkendelse fra en anden leverandør. Dengang var både teknologien umoden og prisen urealistisk for en lille klinik, og han så sig derfor ikke i stand til at benytte sig af teknologien.

I og med at mange små klinikker kan dele en hosted løsning, er prisen kommet ned på et realistisk niveau. Det er således nu muligt for små klinikker at anvende den samme teknologi, som hidtil har været forbeholdt store klinikker med egen IT-afdeling.

Stig Jørgensen fik i 2010 muligheden for at benytte MIRSK Talegenkendelse™ . Denne løsning blev tilbudt uden en investeringsforpligtelse for klinikken på forhånd.

Da Stig Jørgensens praksis ikke har en sekretær, var det vigtigt, at der hurtigst muligt ville kunne opnås en høj genkendelsesgrad med MIRSK Talegenkendelse™.

MIRSK leverede en komplet hostet løsning til Stig Jørgensens praksis, herunder software, licenser, hardware, undervisning og installation. Herudover fik klinikken også konfigureret en mini-integration til deres elektroniske patientjournal-system.

Stig Jørgensen kunne, uden at bruge mange timer på træning, benytte MIRSKs teknologier med det samme og dermed opnå en tilfredsstillendee genkendelses-grad fra første gang, han prøvede MIRSK Talegenkendelse™. I en travl praksis er dette at sidestille med flere timers besparelse pr. dag.